Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle |

Tüm Haberler
NEV-DER Gündemi
Basın Bülteni
BİLDEF 1. ANADOLU GÜNLERİ KAPSAMINDA NEVŞEHİR TANITIM GÜNLERİ ETKİNLİĞİ DÜZENLENİYOR, 16 – 20 NİSAN TARİHLERİ ARASINDA BURSA DA NEVŞEHİR RÜZGARI ESECEK.
13 Nisan, Pazartesi

Hakkımızda

Bursa Nevşehir'liler Kültür, Eğitim ve Dayanışma Derneğimiz, adından da anlaşılacağı üzere Nevşehir' de yardımlaşma, dayanışma ve kültürel etkinliklerimizi arttırma; zenginleştirme, canlı tutma amacıyla 17 Mayıs 2007 tarihinde kurulmuştur.

Derneğimiz Bursa' da yaşayan insanların örf, adet, gelenek, yaşayış biçimi ve doğal özelliklerini tanıtmak; Nevşehir' li üyelerimiz arasından; öğretmenler, mühendisler, doktorlar, avukatlar, serbest meslek sahipleri ile diğer meslek gruplarındaki arkadaşlarımız arasında rehberlik, danışmanlık ve dayanışma sağlamayı amaçlamaktadır.

Atatürkçü Düşünce' ye ve ilkelerine bağlı; çocuklarımıza, gençlerimize, toplumumuza yardımı hedef seçmiş olan derneğimiz diğer kamu ve özel kuruluşlarla, sivil toplum örgütleri ile iyi ilişkiler kurarak Bursa' daki toplumsal ve kültürel hayatına katkı sağlamayı planlamaktadır.

Bursa Nevşehir'liler Kültür, Eğitim ve Dayanışma Derneği olarak halkımızı sevgi ve saygı ile selamlıyor; kendini " Nevşehirli " hisseden halkımızı demeğimize üye olmaya bekliyoruz.

KURUMSAL

Derneğimizi Tanıyın Tüzük
Faaliyetlerimiz Yönetim Kurulu
Başkandan

FOTO GALERİ

Gezilerimizden Nevşehir Şehrinden
Geleneksel Piknik Şöleni
Geleneksel Piknik Şöleni 2

Adres : Tahtakale Mah. Tahtakale Hanı
Anadolu Kültür Merkezi
No: 70 / 2
  Osmangazi - Bursa - TURKİYE
E-Mail : info@bursanevder.org.tr
© Copyright 2012 - Bursa Nevşehirliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği - Sitemizde yayınlanan içerik, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.